Cautare

1901 de rezultate pentru "comuna scorteni" (2.93 secunde)
PD si PLD au convenit sa aiba o campanie comuna pentru referendumul privind demiterea sefului statului. "Echipele de campanie ale PD si PLD se vor reuni la nivel judetean si national si vom face o campanie comuna.
Social-democratii, opriti de un sms Surse din PSD au declarat ieri ca senatorii si deputatii social-democrati au primit, miercuri seara si joi dimineata, mesaje scrise pe telefoanele mobile, din partea conducerii celor doua grupuri parlamentare ale partidului, sa nu arate "un entuziasm prea mare" in a participa la sedinta comuna de joi dimineata a celor doua Camere, convocata pentru citirea motiunii de cenzura initiata de PD.
Borbely a tinut sa arate ca o lista comuna este posibila, procedural, doar sub sigla UDMR.
Dupa ce Marko Bela si-a aratat in mai multe randuri disponibilitatea de a-l include pe episcopul reformat Laszlo Tokes pe lista UDMR pentru europarlamentare, Tokes pare sa nu doreasca acceptarea unei astfel de candidaturi pe o lista comuna.
Liderul PC, Dan Voiculescu, ameninta intr-un comunicat de presa ca va sustine o actiune comuna in instanta impotriva Guvernului, daca Executivul nu va aproba in acest an ordonanta privind chiriasii din casele nationalizate.
Comisia permanenta de disciplina si imunitati, Comisia pentru regulament, Comisia permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului privind Statutul deputatilor si al senatorilor, organizarea si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului, Comisia comuna a Camerei Deputatilor AŸi Senatului pentru modificarea si completarea regulamentului sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului si Comisia de validare.
Partidele romanesti din judetul Covasna intentioneaza sa stabileasca o strategie comuna in perspectiva alegerilor locale.
Primarii oraselor infratite Oradea si Debretin, Mihai Groza si Kósa Lajos, au anuntat candidatura comuna a celor doua municipii pentru organizarea Campionatului European de Polo pentru seniori, masculin si feminin, din 2010, in urma cu o saptamana, intr-o conferinta de presa comuna.
Este vorba despre Florin Mitroi, edilul din comuna Valu lui Traian, respectiv Mugur Mitrana - Primaria 23 August. ... Consider ca din toata munca pentru comuna 23 August nu s-a intors nimic de la Consiliul Judetean drept multumire".
Prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat, joi, ca repetarea alegerilor in comuna Vidra, din judetul Ilfov, reprezinta o tentativa de frauda a PSD, spriinita de PNL si de BEC.
Duminica seara, A®n comuna Fitionesti erau cel putin zece politisti, inclusiv de la serviciul de Ordine Publica din Panciu, precum si un echipaj de la DPIR.
BEC a decis ca alegerile dintr-o comuna ieseana sa continue, desi un candidat a murit Incredibil, dar BEC a decis ieri continuarea procesului electoral in comuna Voinesti din judetul Iasi, chiar daca unul dintre candidatii intrati in turul al doilea a decedat in cursul zilei de duminica.
Avem destul de munca in comuna", a spus primarul Mugur Mitrana. ... finalizarea proiectului policlinicii, inca trei scoli in comuna, realizarea de parcuri pe o suprafata de 11 hectare.
In momentul de fata, a mai precizat Carjaliu, comuna are un buget de 91 de miliarde, bani care vor fi utilizati pentru infrastructura, scoli, gradinite etc., iar cele 160 de hotarari de consiliu nepuse in practica de fostul primar vor reveni in actualitate.
Cele doua Camere ale Parlamentului s-au reunit in sedinta comuna, in urma cu o saptamana, pe ordinea de zi fiind, printre altele, prelungirea, pana la 30 septembrie, a mandatului membrilor Curtii de Conturi.
In aceste conditii, atributiile primarului au fost preluate de viceprimarul Crisan Stanciu, care ne-a declarat ieri ca nu poate conduce o comuna de 12.000 de locuitori de unul singur. ... Sute de oameni au participat la adunare imediat dupa targul care a avut loc in comuna.
Dupa circul din comuna galateana Pechea, care este in prezent singura localitate din tara unde primarul nu a fost validat din cauza unei dispute cu varul sau, fenomenul se extinde si in alte comune din judet, ce-i drept la alt nivel.
Ajutoarele se vor duce in Suceava in satul Zaharesti, comuna Stroiesti", a declarat deputatul Claudiu Pop. ... "Comuna Stroiesti si satul Zaharesti sunt doua localitati in care ajutoarele nu au prea ajuns.
Toate cele 26 de tari membre NATO au avertizat, in urma intrunirii de ieri, printr-o declaratie comuna, ca NATO nu poate "continua ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat" in relatiile cu Moscova, cerand Rusiei sa "demonstreze, atat verbal cat si prin actiuni, angajamentul in favoarea principiilor pe care s-a construit relatia" NATO-Rusia.
PNL si PNTCD au parafat joi acordul politic referitor la strategia comuna privind alegerile parlamentare din acest an, acord potrivit caruia liberalii le cedeaza taranistilor 30 de colegii uninominale, in schimbul carora PNTCD nu va participa la alegeri, ci va sprijini candidatii PNL.
google-analytics.com